Öt perc rövidzárlat

Elektromol Spari Fc – Söpte SE 4-1 (1-1)

Szombathely, 50 néző

vezette: Elek Tibor

gólsz.: Majtényi (’14), Pulai (’60), Bodorkós (’63), Tóth K. (’65) ill. Szakály D.(’20)

Spari: Pungor – Varga, Szalai,Kelemen, Dienes – Horváth (Molnár), Majtényi (Németh), Pulai, Varsányi – Szijártó (Bodorkós), Tóth

Söpte SE: Németh L.(Sándor D.)- Kiss B.(Tóth P.), Kovács Zs., Szakács N., Varga A. – Kovács E., Udvardi L.(Varga P.), Pusker Z., Dejcsics Gy., Pereszteghy A. – Szakály D.

 

A mérkőzés az őszi harmadik hely megszerzése miatt mindkét csapat számára nagyon fontos volt.  A mérkőzés elején tapogatozó, nem túl nagy iramú játék folyt, amíg egy ártalmatlan szituációt elnézett kapusunk, Majtényi 40 méteres beadása átpattant Németh felett (1-0). A 20.percben gyakorlatilag az első helyzetünkből egyenlítettünk, Szakály Dani lépett ki az elalvó hazai védelem melett, és 15 méterről kilőtte a hosszú sarkot (1-1). Az első félidő hátralévő részében nem talált a spari fogást rajtunk, a veszélyesebb szituációk a hazaiak kapuja előtt alakult ki. A második félidő első negyedórája az első félidő koreográfiája szerint alakult, a hazaiak próbáltak támadni, ebből mi több veszélyes kontrát vezettünk. A 60. percben egy félpályáról előreívelt szabadrúgást íveltek a hazaiak a tizenhatosunkon belülre, ahol a lecsorgó labdát Pulai közelről a hálóba piszkálta (2-1) . Alig ébredtünk a sokkból, a 63.percben Bodorkós nem túl acélos lövése is a hálónkban landolt(3-1), sajnos nem Németh napja volt a mai. A 65.percben pedig Szakács Norbi cselezett feleslegesen a tizenegyespontunknál, az elvesztett labdát Tóth helyezte a kapunkba(4-1). A hátralévő félórában bár mezőnyfölényben játszottunk, de sok esélyünk nem volt a gólszerzésre. Összességében elmondható, hogy gyermeteg gólokat kapva ezen a napon nem érdemeltünk pontszerzést, fájó azért, mert játékban nem vagyunk gyengébbek a hazaiaknál. A jövő vasárnapi Sé elleni bajnokin felrakhatjuk a koronát egész őszi szereplésünkre, ehhez viszont jobban kell koncentrálnunk.

U21

Elektromol Spari FC – Söpte Se 2-3 (1-2)

vezette: Kovács B.

gólsz.: Farkas, Neubauer ill. Komláti Zs.(2), Kálmán R.

Spari: Kozma- Horváth, Csillik, Németh, Csumpilla – Majtényi (Baán A.), Molnár, Fábián, Neubauer – Farkas, Németh

Söpte SE: Sándor D- Légler Sz., Takács Á, Légler B, Farkas Cs.- Braunstein Á.(Boros D.), Kálmán R.,Komláti Zs.,Takács K.- Polgár P.(Gáspár F.), Tóth M.(Lipics B.)

Az utolsó fordulókban parádés teljesítményt nyújtott ifi csapatunk, így Takács mester bízott benne, hogy három pont megszerzésével zárjuk az őszi szezont. A hazaiak első támadása gólt eredményezett, az ötödik percben védelmünk bizonytalankodását Farkas használta ki (1-0). Komláti Zsolt két góljával (20.perc, 41.perc) viszont megfordítottuk az eredményt, így egygólos előnnyel fordultunk a szünetre. A második félidőbe a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, viszont a kinyiló védelmük mellett több komoly gólszerzési lehetőségünk is volt. Ennek ellenéra a 60.percben Neubauer góljával egalizáltak a hazaiak. A 76.percben Légler Bálint labdát szerzett a középpályán és egy mintaszerű akciót vezetve jobboldali beadást követően Kálmán Ricsi helyezett a kapuba (2-3). Az utolsó negyedórában beszorítottak a hazaiak a kapunkhoz, de az egyenlítés nem jött össze, szerencsére. Együttesünk az őszi utolsó hat fordulóban nem talált legyőzőre és felzárkózva a középmezőnyhöz várhatja a tavaszi folytatást.

komláti,takacs,farkasKomláti Zsolt(7) remekül teljesített

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT