Remek meccs, kiváló csapat, parádés ősz!

Söpte SE – Honvéd Sé SE 4-2 (2-2)

Söpte, 70 néző

vezette: Bereczky Cs.

Söpte SE:  Sándor D. – Kiss B., Szakács N.(Tóth P.), Kovács Zs.,Varga A. – Pusker Z.(Molnár Cs.), Udvardi L.(Takács K.) ,Dejcsics Gy., Pereszteghy A. – Kovács E., Szakály D.

Honvéd Sé SE: Varga G. – Parti Á (Kiss M.), Mikos T., Uri T., Szerdahelyi Z. – Soós M., Kovács K., Kámán D.(Németh T.), Kiss P. (Koroknai Z.)- Sümegi L., Czlenner F.(Tiborcz D.)

gólsz.: Szakály D. 2(’42,’43), Kovács E.(’75), Varga A.(’80) ill. Kámán D.(’33), Sümegi L.(’44)

 

A 6.fordulóból elmaradt mérkőzésen csapatunk számára a remek őszi teljesítmény megkoronázása volt a cél. Varga Peti milánói kirándulás (vagy próbajáték? 🙂 ), Németh Lajos pedig sérülés miatt hiányzott. Mi kezdtük jobban a mérkőzést és az első húsz percben sok veszélyes támadást is vezettünk, Udvardi Lackó kapufájánál voltunk legközelebb a gólszerzéshez. A félidő közepén a vendégek kijöttek a szorításból és a 33. percben egy baloldali szögletrúgásnál Kámán remekül érkezett,az ötösről a kapuba csúsztatta a labdát (0-1). A gól nem fogta meg csapatunkat, tovább gyömöszöltük a vendégeket és két perc alatt Szakály Dani góljaival meg is fordítottuk a mérkőzést (2-1). Azonban egy percig sem örülhettünk a vezetésnek, Varga Andris kezezéséért megítélt büntetőből Sümegi egalizált, így 2-2-es döntetlennel mehettünk az öltözőbe. A második félidőben folytattuk az offenzívát és saját térfelére beszorítottuk a séi együttest. A gól azonban nem akart összejönni sőt egy szórványos vendég kontrát követően Sümegi centikkel fejelt Sándor Dani kapuja mellé.  Molnár Csabi a 75. percben jól ment el a jobb szélen és hajszálpontos beadásából Kovács Erik remekül bombázott a vendég kapuba (3-2). A gól megfogta az erejével elkészülő vendégegyüttest, és Varga András 80.percben szerzett 15 méteres bombagólja eldöntötte a mérkőzést(4-2). Az utolsó tíz percben sem adtuk ki az irányítást a kezünkből, a labda rendre a  vendégek kapuja előtt pattogott. Kiváló játékvezetés mellett közönségszórakoztató mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot egy stabil, jó csapat ellen. Csapatunkban mindenki kiváló teljesítményt nyújtott, ifi kapusunk Sándor Dani magabiztos teljesítménye külön megsüvegelendő. Remek őszt produkálva felnőtt csapatunk 29 ponttal negyedik vagy ötödik pozícióban, egy pontra a dobogótól míg ifi csapatunk 18 ponttal a középmezőnyben várhatja a tavaszt. Köszönjük lelkes szurkolóinknak a biztatást,  és mindenkinek aki bármit is hozzátett a remek szereplésünkhöz. Szép volt fiúk, Hajrá Söpte!

Sándor Dani

Sándor Dániel remekül védett

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT