Parádés győzelem

Söpte SE – Tanakajd TC 5-1 (2-0)

Söpte, 100 néző

vezette: Szalay P.

gólsz.: Szakály D. 3 (’28,’33,’84), Varga P.(’55), Kovács Zs. (’66) ill.Andrónyi M.(’89)

Söpte SE: Németh L. – Varga A., Kovács Zs., Kiss B., Tóth T.- Pusker Z., Kovács E., Udvardi L.,Pereszteghy A. – Varga P.(Horváth L.), Szakály D.

Tanakajd TC: Szovák – Csárdi, Rozs,Sebestyén,Schmidt – Marcz, Orsós (Filakovszky), Komáromi, Horváth – Azoitei, Andrónyi

A mérkőzés előtt dr. Horváth László, egyesületünk elnöke zöld-fehér tortával köszöntötte Kovács Zsoltot 45. születésnapja alkalmából. A kezdő sípszót követően azonnal beszorítottuk Azoitei játékosedző alakulatát, több alkalommal csak a szerencse mentette meg a vendégek kapuját a góltól. A tanakajdi védelem hibáját a 28.percben Szakály Dani használta ki, ugyanő értékesítette a jogos büntetőt a 33. percben, ezzel magabiztos előnnyel vonultunk szünetre. Varga Peti 55.percben szerzett találata eldöntötte a meccset, ezt követően csak az volt a kérdés hány góllal verjük az elég harmatos teljesítményt nyújtó vendégeket. Kovács Zsolt egy szabadrúgás variációt követően bombázott a hálóba, Szakály Dani harmadik góljával pedig már 5-0-ra vezettünk. A lefújás előtt  Andrónyi kozmetikázott az eredményen (5-1). Idei eddigi legkönnyebb győzelmünket arattuk a szimpatikus tanakajdi együttes ellen.

U21:  Söpte SE – Tanakajd TC 2-2 (1-1)

Ifi csapatunk az első félidőben Pergel Peti bombagóljával vezetett, melyet a vendégek a 37.percben egalizáltak.  7 perccel a lefújás előtt Molnár révén a vendégeknél volt az előny, melyet Takács Kevin egalizált a 89.percben.  Csapatunk három forduló óta veretlen!

Hajrá Söpte!

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT