Remek meccsek, igazságos döntetlenek

SCHOTT Lukácsháza SE – SÖPTE SE 2-2 (1-1)
Lukácsháza, 80 néző
vezette:Gaál Ákos
gól.: Horváth P.(’43), Horváth B.(’86) ill. Varga P.(’37), Kovács E.(’48)

Lukácsháza: Mihácsi- Mészáros (Tar), Lintner, Gugcsó, Szentkúti – Németh R.(Al Hersh Á.), Szalai, Németh P., Komálovics (Horváth P.)- Slankovits, Horváth P.
Söpte SE: Sándor D. – Kiss B.,Kovács Zs.,Szakács N., Varga A. – Dejcsics Gy., Kovács E., Pusker Z., Pereszteghy A. – Varga P.(Takács K.), Szakály D.

A remek játékosállománnyal rendelkező Lukácsháza volt az ellenfelünk vasárnap. Németh Lajos kapusunk mellett Molnár Csaba, Tóth Péter, Kálmán Richárd hiányzott még sérülés miatt a a keretből. A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, egy beadást követően Varga Peti góljával vezetést szereztünk, melyet a félidő lefújása előtt – egy védelmi megingásunkat kihasználva – Horváth Péter egalizált. A második félidő elején a hazai söprögető elcsúszott így Kovács Erik ziccerben vezette Mihácsi kapujára a labdát, és magabiztosan helyezett a kapuba. Ezt követően a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, viszont remek kontrákat vezetve többször eldönthettük volna a meccset , sajnos a lehetőségeink kimaradtak. A 86. percben Horváth Balázs átlövésből egyenlített. Remek meccsen nem adtuk olcsón a bőrünket, kis szerencsével három ponttal térhettünk volna haza a bajnoki címre is esélyes Lukácsháza otthonából. Minden játékosunk dicséretet érdemel, Sándor Dani kapusunk pedig remek teljesítménnyel hálálta meg Palkovics mester bizalmát.

U21: Schott Lukácsháza SE – Söpte SE 3-3 (1-2)

Ifi csapatunk a tabellát utcahosszal vezető csupán egy döntetlennel bíró hazaiak otthonából egy ponttal tért haza. Az első félidőben Tóth Milán két góljára csupán egyetlen hazai találat érkezett. A második félidőben Polgár Peti találatával már 3-1-re is vezettünk, de  a hazaiaknak sikerült kiegyenlítenie. Minden játékosunk jól teljesített és teljesen megérdemelten szereztünk pontot a bombaerős lukácsházi csapat ellen.

Hajrá Söpte!

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT