Ezúttal semmi sem sikerült

Söpte Se – Jáki SE 0-4 (0-2)
Söpte 80 néző
vezette: Kedves
Söpte: Németh L. – Tóth P. (Komláti Zs.), Kovács E., Szakács N., Varga A. – Pusker Z., Dejcsics Gy., Pereszteghy A., Takács K.(Kálmán R.) – Varga P.(Palkovics N.), Szakály D.
Ják: Matyi B. – Kóger T., Máté Cs.,(Németh R.),Czeglédy N., Svob L. – Dobos Á.,Iszak R., Zab M.,Giczi T.(Mészáros G.) – Török B.(Máté Á.),Máté D.
gól: Máté Cs. 2(’12, 80), Török B.(’24), Zab M.(’90)

Csapatunkból munkahelyi elfoglaltság miatt Kiss Bálint és Kovács Zsolt, sérülés miatt pedig Udvardi Lackó és Molnár Csabi hiányzott. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést és két védelmi megingásunka követően az első félórában két gólos előnyre tettek szert. Próbáltuk űzni, hajtani a jáki együttest ezúttal azonban hiányzott az átütőerő csapatunkból. A második félidőben cserékkel próbált frissíteni Palkovics mester, azonban nem találtunk fogást a jól játszó, remekül kontrázó vendégek ellen, akik az utolsó tíz percben még kétszer betaláltak Németh  kapujába. Valószínűleg a vendégeket és szurkolóikat nem fogják felkérni az ország fair play nagykövetei közé, igazolva “jó” hírüket, minden bírói ítéletet kritizáltak, több alkalommal színészkedtek, emiatt a mérkőzés parázsra sikeredett, több alkalommal is csak egy hajszál választotta el, hogy a mérkőzésen ne alakuljon ki komolyabb atrocitás.  Játékosaink mindent megpróbáltak, becsülettel tették a dolgukat, de ez egy olyan nap volt, ha másnap délig játszottunk volna akkor sem rúgtunk volna gólt. 16 ponttal negyedik helyről várhatjuk a folytatást, jövő héten a bajnokesélyes Lukácsházára látogatunk.
U21: Söpte Se – Ják 2-1 (0-0)
gól.: Tóth M. (76), Horváth L.(79) ill. Varga M. (69)
A nap fénypontja ifi csapatunk győzelme volt. Az utolsó negyedórában Tóth Milán és Horváth Lajos góljaival megfordították az eredményt, így szép győzelmet arattak a jáki együttes ellen.
Hajrá Söpte!
Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT