Kiharcolt három pont Jákon!

Jáki SE – Söpte SE 0-1 (0-1)

Ják, 100 néző

vezette: Makai

gól.: Kovács Erik (‘1)

Ják: Dobos – Bődi,Mészáros G., Kóger,Dobos – Czeglédi,Török (Neubauer),Mészáros T.(Iszak),Mészáros B.- Máté, Zab

Söpte SE: Krepfl P. – Tóth P.(Molnár Cs.), Kovács Zs., Szakács N.(Takács K.),Varga A. – Kovács E., Dejcsics Gy., Varga Cs.,Pereszteghy A.(Udvardi L.) – Szakály D.,Nyul J.

Az ifi meccs végén játékosunk Tóth Milán rosszul lett, mentővel kivizsgálásra kórházba szállították, szerencsére úgy tűnik minden rendben van. Emiatt kb negyedórával csúszott a kezdés, de kb. 15 másodperc után már a hazaiak kapujában volt a laszti. Történt ugyanis, hogy a hazai középkezdést követően visszapasszolták a labdát egészen a söprögetőig, aki rosszul kezelte le a labdát, Kovács Erik lecsapott rá és a kapus felett 15 éterről a hálóba emelt (0-1). Ekkor még senki sem gondolta volna, hogy ez az egy gól fog születni a meccsen. A  fiatal hazaiak gyakorlatilag végig rohamozták az első félidőt, nem ismertek elveszett labdát, sok-sok kellemetlen percet okoztak. Többször közel álltak a gólszerzéshez, de vagy a védelmünk, vagy a remekül védő Krepfl Peti egy ízben pedig a kapufa mentett. Söptei részről Dejcsics Gyurikának volt egy ígéretes kiugrása, gyanús körülmények között esett el a tizenhatoson belül, illetve Molnár Csabinak volt egy helyzetecskéje. A második félidőben is mindent megtett a hazai csapat az egyenlítésért, de ezen a napon nem jött nekik össze a góllövés. A pálya minden pontjáról a tizenhatosunkon belülre ívelték a labdát, védőinknek volt dolga rendesen. A kinyíló hazaiakat több alkalommal sikerült megkontráznunk, legnagyobb lehetősége Takács Kevinnek volt, aki 100%-os ziccerben a vert kapus mellett a kapu fölé bombázott. A mérkőzés egészére elmondható, hogy technikás, játszós csapatunknak nagyon nem feküdt a nedves,hepehupás pálya, a jáki fiatalok agresszív és gyors játéka a mai napon jobban érvényesült, de ezúttal a szerencse mellénk állt és nagyon fontos három pontot szereztünk Jákon.

Ifi.: Jáki Se – Söpte SE 2-3 (1-1)

Ifi csapatunk a hermánnak rúgott nyolcas után önbizalommal telve várta a mérkőzést. Hazai zicerekkel indult a mérkőzés, a villámléptű Neubauer Ádámmal egész mérkőzésen meggyűlt a bajunk. Az első negyedórát átvészelve már nekünk is voltak helyzeteink, sőt Lipics Bence szögletét a remekül érkeő Kálmán Ricsi a hálóba fejelte, megszerezve ezzel a vezetést (0-1).  A félidő lefújása előtt Svob egyenlített,  egy jobb oldali beadást továbbított a hálóba. A második félidő közepén gólváltás volt, Neubauer találatára hamar válaszolt Pusker Zoltán (2-2). A hazaiak mindent megtettek a három pont kiharcolásáért, de a csattanó a séi meccshez hasonlóan nálunk volt, Komláti Zsolti közvetlenül a lefújás előtt egyéni akcióból talált a hálóba. A remek tavaszi teljesítménynek is köszönhetően zárkózunk fel a középmezőnyhöz, 35 pontunkkal kilencedi helyen várhatjuk a listavezető lukácsházi derbit.

Mindkét csapatunknak gratulálunk, Milánnak jobbulást kívánunk!

Hajrá Söpte!

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT