Söpte parádé!

Söpte SE – SCHOTT Lukácsháza SE   3-0 (0-0)

Söpte, 100 néző

vezette: Németh T.

gólsz.: Dejcsics Gy.(’57), Varga Cs 2 (’75,’90)

Söpte SE: Krepfl – Varga A., Szakács N.(Pusker Z.),Kovács Zs.(Varga N.),Nyul J.- Dejcsics Gy.,Pereszteghy A.(Kiss B.), Udvardi L.(Pusker Z.), Varga Cs- Szakály D.(Kiss J.) Kovács E.

Lukácsháza: Molnár K. – Szalai M.(Márton L.), Gugcsó P.(Mészáros A.),Kovács D., Szentkuti P.- Varga D.(Pónácz B.), Németh R.(Komálovics M.), Németh P., Szabó C.(Németh Cs.)- Komálovics Á., Szalai Sz.

Mindkét együttes kedvező előjelekkel, tiszteletet parancsoló eredménnyel érkezett a rangadóra, a vendégek az éllovas Táplánszentkereszt csapatát verték 4-0-ra, míg a hazaiak kőkemény mérkőzésen Jákról távoztak egygólos győzelemmel. A mérkőzést a hazaiak kezdték aktívabban, az első tíz percben többször is veszélyeztették Molnár kapuját, legnagyobb lehetősége Varga Csabának volt aki tíz méterről a kapust találta el. A félidő közepétől a vendégek fokozatosan vették át az irányítást, a 37.percben egy beívelés megpattant a hazai védőkön, a labda átszállt Krepfl felett, de a hosszún érkező vendégjátékos fejjel csak beleérni tudott a labdába amely így a kapu fölé szállt. A második félidő elején Dejcsics lövésével meggyűlt a baja a vendég portásnak, de bravúrral szögletre mentette az életerős lövést. Az 56.percben jobb oldali szabadrúgást a kapufára fejelték a vendégek, a kontránál Szakályt 25 méterre a kaputól buktatták. A szabadrúgást Kovács Erik bombázta kapura, melyet Molnár a lécre tolt, a kipattanóra Dejcsics eszmélt leghamarabb és három méterről a kapuba bólintott (1-0). A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, de a hazai védelem remekül állta a sarat. A 75.percben hazai szögletrúgást követően egy vendégjátékos kezére pattant a játékszer, a partjelző beintésére Németh játékvezető büntetőt ítélt. Varga Csaba magabiztosan a jobb alsó sarokba helyezte a labdát (2-0).  A második gól eldöntötte a mérkőzést, a vendégek lélekben feladták és egy szórványos hazai ellentámadásból Varga Csaba a 90.percben  ismét a hálóba talált (3-0). A magas színvonalú és remek iramú mérkőzésen a söptei együttes megérdemelt győzelmet aratott, a remek játékosállománnyal rendelkező lukácsházi együttes felett. Bár a mérkőzés rangadó volt a javából, mindkét csapat sportszerűen játszott és a játékvezetői hármas tevékenységére sem lehet panasz. “Ez jó mulatság, férfimunka volt”.A hazai csapat minden egyes játékosa gratulációt érdemel.

Ifi: Söpte SE – Lukácsháza 0-3 (0-1)

Ifi csapatunk nagyot küzdve ezúttal vereséget szenvedett a listavezető ellen. Csapatunkban most debütált Tóth Máté, akinek sok sikert kívánunk!

Hajrá Söpte!