Söpte parádé!

Söpte SE – SCHOTT Lukácsháza SE   3-0 (0-0)

Söpte, 100 néző

vezette: Németh T.

gólsz.: Dejcsics Gy.(’57), Varga Cs 2 (’75,’90)

Söpte SE: Krepfl – Varga A., Szakács N.(Pusker Z.),Kovács Zs.(Varga N.),Nyul J.- Dejcsics Gy.,Pereszteghy A.(Kiss B.), Udvardi L.(Pusker Z.), Varga Cs- Szakály D.(Kiss J.) Kovács E.

Lukácsháza: Molnár K. – Szalai M.(Márton L.), Gugcsó P.(Mészáros A.),Kovács D., Szentkuti P.- Varga D.(Pónácz B.), Németh R.(Komálovics M.), Németh P., Szabó C.(Németh Cs.)- Komálovics Á., Szalai Sz.

Mindkét együttes kedvező előjelekkel, tiszteletet parancsoló eredménnyel érkezett a rangadóra, a vendégek az éllovas Táplánszentkereszt csapatát verték 4-0-ra, míg a hazaiak kőkemény mérkőzésen Jákról távoztak egygólos győzelemmel. A mérkőzést a hazaiak kezdték aktívabban, az első tíz percben többször is veszélyeztették Molnár kapuját, legnagyobb lehetősége Varga Csabának volt aki tíz méterről a kapust találta el. A félidő közepétől a vendégek fokozatosan vették át az irányítást, a 37.percben egy beívelés megpattant a hazai védőkön, a labda átszállt Krepfl felett, de a hosszún érkező vendégjátékos fejjel csak beleérni tudott a labdába amely így a kapu fölé szállt. A második félidő elején Dejcsics lövésével meggyűlt a baja a vendég portásnak, de bravúrral szögletre mentette az életerős lövést. Az 56.percben jobb oldali szabadrúgást a kapufára fejelték a vendégek, a kontránál Szakályt 25 méterre a kaputól buktatták. A szabadrúgást Kovács Erik bombázta kapura, melyet Molnár a lécre tolt, a kipattanóra Dejcsics eszmélt leghamarabb és három méterről a kapuba bólintott (1-0). A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, de a hazai védelem remekül állta a sarat. A 75.percben hazai szögletrúgást követően egy vendégjátékos kezére pattant a játékszer, a partjelző beintésére Németh játékvezető büntetőt ítélt. Varga Csaba magabiztosan a jobb alsó sarokba helyezte a labdát (2-0).  A második gól eldöntötte a mérkőzést, a vendégek lélekben feladták és egy szórványos hazai ellentámadásból Varga Csaba a 90.percben  ismét a hálóba talált (3-0). A magas színvonalú és remek iramú mérkőzésen a söptei együttes megérdemelt győzelmet aratott, a remek játékosállománnyal rendelkező lukácsházi együttes felett. Bár a mérkőzés rangadó volt a javából, mindkét csapat sportszerűen játszott és a játékvezetői hármas tevékenységére sem lehet panasz. “Ez jó mulatság, férfimunka volt”.A hazai csapat minden egyes játékosa gratulációt érdemel.

Ifi: Söpte SE – Lukácsháza 0-3 (0-1)

Ifi csapatunk nagyot küzdve ezúttal vereséget szenvedett a listavezető ellen. Csapatunkban most debütált Tóth Máté, akinek sok sikert kívánunk!

Hajrá Söpte!

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT