Kiharcolt három pont Jákon!

Jáki SE – Söpte SE 0-1 (0-1)

Ják, 100 néző

vezette: Makai

gól.: Kovács Erik (‘1)

Ják: Dobos – Bődi,Mészáros G., Kóger,Dobos – Czeglédi,Török (Neubauer),Mészáros T.(Iszak),Mészáros B.- Máté, Zab

Söpte SE: Krepfl P. – Tóth P.(Molnár Cs.), Kovács Zs., Szakács N.(Takács K.),Varga A. – Kovács E., Dejcsics Gy., Varga Cs.,Pereszteghy A.(Udvardi L.) – Szakály D.,Nyul J.

Az ifi meccs végén játékosunk Tóth Milán rosszul lett, mentővel kivizsgálásra kórházba szállították, szerencsére úgy tűnik minden rendben van. Emiatt kb negyedórával csúszott a kezdés, de kb. 15 másodperc után már a hazaiak kapujában volt a laszti. Történt ugyanis, hogy a hazai középkezdést követően visszapasszolták a labdát egészen a söprögetőig, aki rosszul kezelte le a labdát, Kovács Erik lecsapott rá és a kapus felett 15 éterről a hálóba emelt (0-1). Ekkor még senki sem gondolta volna, hogy ez az egy gól fog születni a meccsen. A  fiatal hazaiak gyakorlatilag végig rohamozták az első félidőt, nem ismertek elveszett labdát, sok-sok kellemetlen percet okoztak. Többször közel álltak a gólszerzéshez, de vagy a védelmünk, vagy a remekül védő Krepfl Peti egy ízben pedig a kapufa mentett. Söptei részről Dejcsics Gyurikának volt egy ígéretes kiugrása, gyanús körülmények között esett el a tizenhatoson belül, illetve Molnár Csabinak volt egy helyzetecskéje. A második félidőben is mindent megtett a hazai csapat az egyenlítésért, de ezen a napon nem jött nekik össze a góllövés. A pálya minden pontjáról a tizenhatosunkon belülre ívelték a labdát, védőinknek volt dolga rendesen. A kinyíló hazaiakat több alkalommal sikerült megkontráznunk, legnagyobb lehetősége Takács Kevinnek volt, aki 100%-os ziccerben a vert kapus mellett a kapu fölé bombázott. A mérkőzés egészére elmondható, hogy technikás, játszós csapatunknak nagyon nem feküdt a nedves,hepehupás pálya, a jáki fiatalok agresszív és gyors játéka a mai napon jobban érvényesült, de ezúttal a szerencse mellénk állt és nagyon fontos három pontot szereztünk Jákon.

Ifi.: Jáki Se – Söpte SE 2-3 (1-1)

Ifi csapatunk a hermánnak rúgott nyolcas után önbizalommal telve várta a mérkőzést. Hazai zicerekkel indult a mérkőzés, a villámléptű Neubauer Ádámmal egész mérkőzésen meggyűlt a bajunk. Az első negyedórát átvészelve már nekünk is voltak helyzeteink, sőt Lipics Bence szögletét a remekül érkeő Kálmán Ricsi a hálóba fejelte, megszerezve ezzel a vezetést (0-1).  A félidő lefújása előtt Svob egyenlített,  egy jobb oldali beadást továbbított a hálóba. A második félidő közepén gólváltás volt, Neubauer találatára hamar válaszolt Pusker Zoltán (2-2). A hazaiak mindent megtettek a három pont kiharcolásáért, de a csattanó a séi meccshez hasonlóan nálunk volt, Komláti Zsolti közvetlenül a lefújás előtt egyéni akcióból talált a hálóba. A remek tavaszi teljesítménynek is köszönhetően zárkózunk fel a középmezőnyhöz, 35 pontunkkal kilencedi helyen várhatjuk a listavezető lukácsházi derbit.

Mindkét csapatunknak gratulálunk, Milánnak jobbulást kívánunk!

Hajrá Söpte!