Udvariatlan vendégek voltunk Vasszécsenyben

Petőfi SE Vasszécseny – Söpte Se 0-2 (0-0)

Vasszécseny, 70 néző

Vezette Kovács Zs.

gólsz.: Szakály D. (’77, ’90)

Vasszécseny: Kovács –  Papp (Bori), Vincze(Rauch), Balázs, Szakács D. – Pető (Kovács), Viszked, Szalai(Gombkötő), Boda – Horváth, Kőműves

Söpte Se : Németj L. – Kiss B.,Kovács Zs.,Szakács N.,Varga A. – Pusker Z.(Udvardi), Kovács E.,Pereszteghy A., Dejcsics Gy.(Takács K.) – Varga P.(Molnár Cs.), Szakály D.

 

Az egész heti és a vasárnap délutáni esőzés miatt az ifi meccs elmaradt, a felnőtt csapatokat mély, de nagyon jól előkészített pálya fogadta. A hazaiak az első négy fordulóban mindössze három pontot szereztek, a mi pedig veretlenül hat ponttal a középmezőnyben tanyáztunk. A hétközi kupameccs eredményeként edzőnket egy hónapra eltiltották a kispadtól, egyesületünk pedig írásbeli figyelmeztetést kapott.

A mérkőzés első félideje rólunk és az elpuskázott helyzeteinkről szólt. 10.percben Varga Petya ziccerben a bal sarok mellé helyezett, 22.percben Erik  kisodródva a kapus kezeibe lőtt majd távoli bombáját szögletre mentette a hazai portás. Szakály Dani ziccerben fölé fejelt illetve egyszer a kapufát is eltalálta. A hazaiak egyáltalán nem veszélyeztették kapunkat. A második félidő ott folytatódott ahol az első abbamaradt. Szakály Dani egy az egyben vihette a kapura a labdát, a ziccert a kapusba lőtte. Varga Andris már csak a kapussal állt szemben,  inkább passzolt melyet a hazai védők mentettek. A jég a 77. percben tört meg, amikor is egy szögletet követően a lecsorgó labdát Szakály Dani a kapuba vágta. A hazaiak próbáltak ritmust váltani, voltak meleg szituációk a kapunk előtt. A mérkőzés végén a kinyíló hazai védelmet Szakály Dani lefutotta és magabiztosan értékesítette a ziccerét. Csapatunk kulturált, remek játékot mutatott be és a mérkőzés összképe alapján győzelme teljesen megérdemelt.

Hajrá Söpte!

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT