Megvan az első győzelem!

Söpte SE – Újperinti SE  2-1 (1-1)
Söpte, 100 néző
vezette: Egyed
Söpte Se: Németh L. – Varga A., Szakács N.,  Kiss B., Pereszteghy A. –  Pusker Z., Kovács E.,Dejcsics Gy.,Udvardi L. (Tóth P.) – Varga P (Molnár Cs.)., Szakály D.
gól: Varga P., Udvardi L. ill. Windisch Cs.

A vendégek az első támadásukat gólra váltották Windsch Csabi révén (0-1), ismét belealudtunk a mérkőzés elejébe. kb negyedóra kellett amíg magunkhoz tértünk, szerencsére Windisch a második ziccerét már a kapu mellé lőtte. Ezt követően az első félidőben Pusker Zoli fejese a kapufán csattant, Dejcsics Gyuri kísérlet sikeresen hárította a vendég védelem, Udvardi kapáslövését pedig Janzsó bravúrral védte. A 35. percben Szakály Dani csúsztatásával Varga Peti lépett ki és magabiztosan értékesítette ziccerét (1-1).
A második félidőben remekül játszottunk, Udvardi szabadrúgásból, Szakály Dani átlövésből veszélyeztetett. A  győztes gólt egy jobboldali beívelést követően szerzetük meg Udvardi Lackó révén. A vendégek kitámadtak, mi pedig kontráztunk, több alkalommal is lezárhattuk volna a meccset, legközelebb Pusker Zoli járt a gólszerzéshez, de lövése a kapufán csattant.
Jó iramú, küzdelmes, de sportszerű mérkőzésen  minden játékosunkat dicséret illeti, hisz ezen a napon nem volt gyenge pontja csapatunknak. Fennállásunk során először sikerült legyőznünk az újperinti gárdát. Folytatás szerdán Szentgotthárd ellen a magyar kupában!
tabella
Ifi csapatunk 7-2-es vereséget szenvedett. A tavalyi bajnok újperinti csapat az első félidőben 3 gólos előnyt szerzett. Komláti Zsolti, majd Tóth Milán találataival szorossá tettük a meccset, de a vendégektől Sturm Andrást nem tudtuk semlegesíteni ezen a napon, az utolsó 28 percben négyszer talált a kapunkba.
Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT