Vidám vasárnap

Söpte SE – Petőfi SE Vasszécseny 4-2 (1-0)

Söpte, 120 néző

vezette: Bazsó

gólsz: Szakály D.(2), Varga A.,Varga Cs. ill. Kovács Sz., Komonszky G.

kiállítva: Boda G.(62.perc)

Söpte: Krepfl – Tóth P., Szakács N., Nyul J., Kiss B.(Udvardi L.) – Pusker Z., Pereszteghy A.(Molnár Cs.), Varga A.,Varga Cs.- Szakály D., Kovács E.

Vasszécseny: Lugosi M.- Bori G., Horváth G.(Szalai D.), Boda G.,Kovács Sz. – Kőműves M.(Gál R.),Horváth P., Balázs Á.,Viszked P. – Horváth D. , Rauch Zs.(Komonszky G.)

 

Napsütéses időben, sok szurkoló előtt fogadtuk a vasszécsenyi alakulatot. A tabellán elfoglalt helyezés alapján mi voltunk a mérkőzés esélyese, ennek ellenére tudtuk, nem vár könnyű mérkőzés csapatunkra. Agresszíven, letámadással kezdtük a meccset, a vendégek nem tudtak ezzel mit kezdeni, így a hetedik percben Szakály Dani centerezését Varga András értékesítette (1-0). Ezt követően Pereszteghy András sérülése miatt át kellett szervezni a csapatot, kiegyenlített lett a mérkőzés de Pusker Zoltán és Kovács Erik előtt is komoly lehetőség akadt,  ezek most kimaradtak. A vendégek szabadrúgásból veszélyeztettek, az első félidő lefújásáig maradt az egygólos vezetésünk. A második félidő elején a 49. percben  Krepfl Peti bevédett egy ártalmatlan beadást (1-1), ezzel egalizáltak a Vasszécsényiek. A középkezdést követően Szakály Dani iramodott meg és a bal szélről 14 méterről nagy gólt akasztott Lugosi kapujába. Az 57.percben a kilépő Molnár Csabit Boda utolsó emberként lerántotta, villant a jogos piros lap. A 65.percben Varga Csabi 17 méterről szép gólt lőtt (3-1), majd a 72.percben Szakály Dani tíz méterről lőtt a hálóba (4-1). A 77.percben egy könnyen befújt tizenegyesből kozmetikázott az eredményen a vendég együttes (4-2). A hátralévő negyedórában jobbnál jobb lehetőségeink voltak a gólszerzésre, ezek ezúttal kimaradtak.

S

Varga András és Kálmán Ferenc

A jó iramú, közönség szórakoztató mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk a lelkes vasszécsenyi együttes ellen. Csapatunkból mindenki jó teljesítményt nyújtott. Továbbra is őrizzük a dobogó harmadik fokát és várjuk a jövő vasárnapi “séi randevút”.

U21:

Söpte SE – Petőfi SE Vasszécseny 3-3 (1-1)

vezette:Héra

gólsz.: Komláti Zs.,Takács Á, Takács K ill.Győrffy, Palaczky(2)

Söpte: Sándor – Légler Sz., Légler B., Takács Á.,Kiss J. – Lipics B.(Boros D.)., Komláti Zs., Porpáczy M.,Farkas Cs. .- Takács K.,Tóth M

Vasszécseny: Czinki- Kozma, Palaczky, Gombkötő,Győrffy – Mihácsi, Gál, Horváth, Takács – Szakály, Smuk

A 11 fővel csere játékos nélkül érkező vasszécsenyi csapat kezdte aktívabban a mérkőzést és egy beadást követően a bizonytalankodó hazai védők között Győrffy helyezett a kapuba (0-1). A söptei együttes ezt követően felébredt, átvette a játék irányítását és Komláti Zsolti szabadrúgásából a 29.percben egyenlített (1-1), az állás az első félidőben már nem változott. A második félidőben a vendégek két gólos előnyre tettek szert, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk Takács Áron és Takács Kevin góljaival egyenlítettünk. A meccset tíz emberrel fejeztük be, mivel Sándor Dani a 82.percben összeszedte második sárga lapját.

Hajrá Söpte!

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT