Ezúttal csak helyzetekig jutottunk

Újperinti SE – Söpte SE 0-0 (0-0)

Szombathely, 70 néző

vezette: Kovács Zs.

Újperinti Se: Janzsó – Tóth B, Iszak G.,Török A.,Vas T. – Tóth M.,Mészáros P.,Hegedüs M.(Möslinger), Horváth P.(Polhammer G.) – Windisch Cs, Szabó Z.

Söpte SE: Krepfl – Kiss B.,Szakács N., Nyul J.,Varga A.- Kovács E., Udvardi L.,Pereszteghy A.,Varga Cs.- Molnár Cs. (Pusker Z.), Szakály D.

A Király sportlétesítményben remekül előkészített pályán szeles időben az újperint gárda vendégei voltunk. Csapatunkból Kovács Zsolt,Dejcsics György és Varga Péter játékára sérülés miatt nem számíthatott Palkovics mester. Az első félidőt gyakorlatilag végig támadtuk, a hazaiak megszállták a saját térfelüket, de a helyzeteiket rendre elügyetlenkedtük, pedig könnyedén előnybe kerülhettünk volna. A második félidőben is győzelemre játszottunk, Nyul Jani a kapufát találta el, Varga Csabi löketét pedig bravúrral védte a hazai portás. A vége előtt öt perccel a hazaiak egy jogosnak tűnő kiállítást kérhettek számon a játékvezetőtől, Kiss Bálint utolsó emberként kb. 18 méterre a kapunktól csak szabálytalanul tudta szerelni a kitörő hazai csatárt, a bíró sípja azonban néma maradt.

Az első félidőben jobbak voltunk a vendéglátóknál, a második félidő már kiegyenlítettebb volt így egy ponttal távoztunk Szombathelyről. Mivel a Spari pontokat hullajtott Sében, továbbra is dobogóról várjuk a folytatást.

Hajrá Söpte!

ifi: Újperinti Se – Söpte Se 0-0 (0-0)

 

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT