Kínkeserves győzelem

Söpte SE – Szentpéterfai SE 1-0 (0-0)
Söpte, 70 néző
vezette: Marácz

gólszerző: Pereszteghy A.(60)

Söpte: Krepfl P. – Varga A.,Kovács Zs.(TAKÁCS K.),SZAKÁCS N.,Nyul J. – KOVÁCS E.,Pusker Z.(Tóth P.), PERESZTEGHY A.,Varga Cs.- Udvardi L., Molnár Cs.

Szentpéterfa: Skrapits F. – Wágner Sz., Jurasits A., Hujber Zs.,Udvardi T.(Závodi R.)- Wágner M.,Tóth Sz.,Szeiler B., Varga N. – Gaál Á.,Wágner R.

 

A hazai csapatból Dejcsics György, Varga Péter sérülés, Szakály Dani és Kiss Bálint munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, ennek ellenére a masszív szentpéterfai csapat ellen a három pont megszerzése kötelező volt. Az első félidőben a vendégek megszállták a saját térfelüket, a söptei együttes nem talált fogást a jól szervezett tíz emberrel védekező vendégek ellen. A második félidő elején a vendégek átlövésből a kapufát találták el, a hazaiak próbáltak ritmust váltani, de fölényük meddő volt. A 60. percben Udvardi szögletéből Perszteghy 4 méterről a hálóba fejelt, ezzel eldöntve a három pont sorsát. Az utolsó fél órában kinyíló vendég védelem mellett még volt pár hazai lehetőség, de a hálóba nem sikerült betalálni. Bár a hazai csapat nem játszott jól, de  mindenki akarta a sikert így az értékes három ponttal a dobogón várhatjuk a folytatást.

S

Pereszteghy fejese három pontot ért

ifi peterfa

U21-es csapatunk fájó vereséget szenvedett a szombati mérkőzésen. Az első félidőt követően, ahol egygólos hátrányba kerültünk végig támadtuk a második félidőt, de ezúttal nem sikerült kapuba találnunk még emberelőnyben sem. Egy szórványos vendég akció a 89.percben góllal zárult, eldöntve ezzel a mérkőzést. Folytatás az Újperint ellen jövő vasárnap.

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT