Újabb három pont

_MG_1709_resize3_800x600

Gyöngyöshermán-SZSE – SÖPTE SE 1-4 (1-2)

 

Szombathely, 80 néző

vezette: Kovács Zs.

GYSZSE: Káldi – Dénes G.(Fazekas),Németh,Nagy (Tóth) ,Serbán – Kiss, Hegedüs, Geosits, Taródi (Marton) – Németh R.,Horváth T. (Dénes T.)

Söpte SE: Németh L. – Varga A., Szakács N.,Kovács Zs., Kiss B.(Tóth P.) – Pusker Z., Kovács E.,Dejcsics Gy.,Pereszteghy A. – Varga P.(Takács K.), Szakály D.

gól.: Hegedüs ’18 ill. Szakály D. 2 (1′,13′), Kovács E. ’80, Takács K. ’90

 

Csapatunkból Udvardi Lackó, Molnár Csabika és Kálmán Ricsi hiányoztak mindannyian sérülés miatt. Ettől függetlenül jó formában vártuk a szentkirályi fellépést. Középkezdést követően Kiss Bálint remek passzával Pusker Zoli iramodott meg, pontos beadását Szakály Dani gólra váltotta (0-1). A hazaiak teljesen össze voltak zavarodva, így nem volt meglepő, hogy Szakály Dani a 13.percben ugyancsak közelről leadott lövéssel már kettőre növelte előnyünket (0-2). Továbbra is lendületben maradtunk, Dani egy formás akció végén a kapufát találta el, valamint Kovács Erik lövését Káldi bravúrral hárította. Így aztán hideg zuhanyként ért minket a hazai szépítés, amelyhez kapusunk bakija is kellett (1-2).  Az első félidő második felében a hazaiak próbáltak nyomást gyakorolni csapatunkra, kapusunk korábbi hibáját jóvátéve Német Richárd szabadrúgásait két alkalommal is bravúrral védte, így egy gólos előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidő elején mellénk állt a szerencse Németh dupla kapufás lövésénél. a kitámadó hazaiak mellett Szakály Daninak két ordító ziccere volt, de nem tudott túljárni Káldi eszén. A 80. percben Kovács Erik kb. 23 méterről borzalmasan nagy gólt lőtt (1-3), bombája a bal felső pipában csattant, ezzel eldöntve a mérkőzést. Az erőlködő hazaiak mellett újabb helyzeteink voltak, és a mérkőzés lefújása előtt Takács Kevinnek sikerült az ami este Nikolicsnak nem, kiszorított pozícióból remekül talált a hálóba (1-4). A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, csapatunkból mindenki kiváló teljesítményt nyújtott így már 16 pontosan és továbbra is veretlenül fogadhatjuk jövő vasárnap a jáki együttest.

Ifi csapatunk ismét nagyot küzdött, ezúttal 4-3-as vereséget szenvedett. Góljainkat Komláti Zsolti, Tóth Milán és Kiss József szerezte.

Hajrá Söpte!

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT