Továbbra is veretlenül

Torony KSK – Söpte SE   1-1 (0-0)

Torony, 80 néző

vezette: Vámos L.

Torony KSK: Németh- Bódi (Takács), Jagodics, Binger, Karcsics -Dali, Nagy, Németh, Kovács -Alber, Németh (Buday)

Söpte SE – Németh L. – Kiss B., Kovács Zs.,Szakács N.,Varga A. – Udvardi L.(Kálmán R.),Pusker Z.(Takács K.),Kovács E.,

Dejcsics Gy. – Varga P.(Tóth P.), Szakály D.

gólszerző: Németh M.(’56) ill. Dejcsics Gy.(’68)

Remek időben szépszámú szurkolósereg előtt találkoztunk a toronyi együttessel. Csapatunkból két alapember is hiányzott sérülés miatt, Pereszteghy húzódás, Molnár Csabika pedig térdproblémák miatt. A hazaiak ebben az évben rengeteg fiatal játékossal állnak fel, ennek eredményeként csupán egyetlen pontot sikerült szerezniük az első hét fordulóban.

A mérkőzés első félidejében a lelkes fiatal hazaiak előtt adódott több lehetőség, egy alkalommal a kapufát is eltalálták. A második félidő elején Szakály Dani lövését már bent láttuk, centikkel kerülte el a kaput. Az 56.percben Németh egy lecsúszott lövést a kapunkba helyezett, ezzel riadót fújt csapatunknak, mivel addig tényleg nagyon gyengén játszottunk. Felébredtünk és komoly nyomást helyeztünk a hazai kapura. A 68.percben Dejcsics 22 méterről leadott szabadrúgásával egyenlítettünk. Ezt követően mindent megtettünk a győzelemért, Jagodics kiállításával (reklamálás) emberelőnybe is kerültünk, de nem tudtuk megszerezni a győztes gólt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem is érdemeltünk három pontot, a mai napon teljesítményünk elmaradt az eddigiektől.

Vasárnap az újonc zanati csapattal találkozunk Söptén 16:00-kor.

Ifi.: Torony KsK – Söpte Se 2-3 (1-1)

U21-es csapatunk küzdeni tudásból jelesre vizsgázott és Takács Áron valamint Polgár Péter két góljával Toronyban szerezte meg első bajnoki győzelmét. Reméljük a következő győzelemre csak egy hetet kell várni.

Hajrá Söpte!

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT