Döntetlen a Tápláni KSK ellen

35268_sopte_taplan

Söpte Se – Tápláni KSK 2-2 (0-2)

Gólsz.: Varga Cs.(’54), Szakács(’71) ill. Hajmási (‘5, ’39)

Söpte Se: Németh, Varga A. (Simonics), Nyul J.,Varga Cs., Szakács N., Kovács E.,Molnár Cs.(Tóth P.),Kiss B.,Horváth Sz.,Kovács I.,Dejcsics Gy.(Horváth L.)

Táplán KSK: Somogyi, Fürdős, Balázs, Talabér, Badics, Szilágyi(Horák), Hujber(Zséder), Szabó, Schimmer(Muzsai), Orsós (Jobbágyi), Hajmási

Remek időben, jól előkészített pályán találkoztak egymással a csapatok. A Tápláni csapatnak a dobogó közelébe való férkőzés, a hazai csapatnak a középmezőny aljának elérése miatt volt nagyon fontos találkozó. A mérkőzés negyedik percében  Kovács Erik egyedül vezethette a tápláni hálóőrre a labdát, de a ziccer ezúttal kimaradt. Gyakorlatilag az ellentámadásból hasonló szituációban az egész mérkőzésen agilisan játszó Hajmási nem hibázott (0-1). A hazaiak próbálták fokozni a tempót, de a masszív vendég védelem biztosan állt a lábán. A 35.percben Dejcsics Gyuri közeli fejesét Somogyi védte. A 39.percben egy hazai kirúgást követően a vendégek megszerezték a labdát a hazaiak térfelének közepén, Hajmásit pontosan indították aki második helyzetét is gólra váltotta (0-2). Az első félidőt követően a szervezetten játszó vendég együttes megérdemelt kétgólos előnnyel vonult az öltözőbe. Palkovics mester a szünetben sikeresen felrázta és átalakította a hazai csapatot, mivel a második félidő elejétől kapujához szegezte a vendég együttest. Varga Csabi a mérkőzés 58. percében egy jobb oldali beadást követően 16 méterről védhetetlenül csavart Somogyi hálójába (1-2). A hazaiak rohamoztak ezt követően is, egy baloldali beadást  a 71.percben Szakács bombázta a vendég hálóba. (2-2). A hátralévő húsz percben mindkét csapat próbálta megszerezni a három pontot, talán a hazaiak álltak ehhez közelebb.

A mérkőzésen ellentétes félidőket követően  igazságos eredmény született.

Ifi.: Söpte Se – Táplán KSK 4-3 (2-3)

Ifjúsági csapatunk Sándor Danika parádés védéseinek és Inzsöl Tomi három góljának köszönhetően  bravúros győzelmet aratott a bajnokságot vezető tápláni csapat ellen. A mérkőzésen a Gáspár Ferenc sajnálatos súlyos sérülést szenvedett , akinek a csapat nevében ezúton kívánunk jobbulást, és mielőbbi visszatérést.

Hajrá Söpte!

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT