Ismét vereség

Söpte SE – Szentpéterfai SE  2-3 (1-1)

Gólszerzők: Dejcsics ’6,Varga Cs.’74 ill. Máté R. (’35,’70), Kántor (’90)

Kiállítva: Pereszteghy ’19, Udvardi ’75 ill. Varga S. ’22

Söpte SE: Németh L. –  KISS.B  (VARGA CS. ’60),Nyúl J., Varga A. (Simonics ’80) – Pereszteghy, Kovács E., Udvardi,Kovács I – DEJCSICS, Szakács,Molnár Cs.

Szentpéterfai SE:  LUGOSI – Tóth G.,Varga S.,Hujber,Jurasits – TÓTH SZ., RAPI, Kántor,Kovács – MURAI (Wágner ’75), MÁTÉ R.

A mérkőzés első lehetősége a péterfai csapat előt adódott, de Németh kapus tisztázni tudott.  Hazai lesgólt hazai találat követett. Kovács Erik cikázott végig a vendégvédelmen, beadását Dejcsics 7 méterről a kapuba helyezte. Ezt követően felpaprikázódtak az események. Egy hazai szabadrúgásnál Pereszteghy lökdösődött Tóth Szabolccsal, a játékvezető a hazai játékost azonnal kiállította. A 22.percben Molnár fordult le védőjéről, aki akasztotta, Varga is a kiállítás sorsára jutott. A haza csapat belealudt a meccsbe, Máté a 36.percben egy beadást közvetlen közelről a hálóba emelt.

A második félidő elején felváltva forogtak veszélyben a kapuk, majd a söptei csapat átvette az irányítást, de csak ordító ziccerig és kapufáig jutott.  A 70. percben egy péterfai kontrából Máté ismét betalált, ezúttal kézzel (!). A hazaiak a 74.percben Varga Csaba találatával egalizáltak.  Udvardi egy elkésett belépőt követően megkapta második sárgáját, ezzel a hazai csapat kilenc emberre fogyatkozott. Az utolsó negyedóra nagyon izgalmasra sikeredett, mindkét csapat nyílt sisakkal támadott. A rendes játékidő utolsó percében Kántor közeli lövéssel eldöntötte a mérkőzés sorsát-

Összefoglalva elmondható, hogy küzdelmes de nagyon sok hibával tarkított mérkőzésen a szerencsésebb csapat vitte el a három pontot. A játékvezetők enyhén szólva nem életük formájában vezették a meccset.

Ifi: Söpte SE- Szentpéterfai Se 4-0

Ifi csapatunk sorozatban második győzelmével felzárkózott a középmezőnyhöz. A kilenc fővel felálló vendégegyüttes ellen magabiztos győzelmet arattunk.

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT