Megérdemelt győzelem

SÖPTE – FELSŐCSATÁR 2-0(2-0)

Gól: SzakácsN.10.p.,Varga Cs. 39.p. (11-esből)

Söpte: Németh L. – Kiss B., Nyul J.,Varga A. – Kovács E., Pereszteghy, Varga Cs.,Varga P.(Horváth L.) -Szakács N.(Dejcsics),  Horváth Sz.(Simonics) , Molnár Cs.

Felsőcsatár: Neubauer – Gerencsér, Csoknyai (Cseri B.), Osztrosits, Németh V. – Tóth K., Krancz Gy., Sásdi, Schmalzl – Böhm Á., Udvardi (Unger D.).

A remek időben jól előkészített pályán csapatunk a csatári együttest fogadta. Az első percektől kapujukhoz szegeztük ellenfelünket és Szakács remek egyéni alakításának köszönhetően a mérkőzés 10.percében vezetést szereztünk (1-0). Ezt követően több lehetőséget is elhibáztunk, a felsőcsatári együttes nem jelentett különösebb veszélyt Németh kapujára. A 39. percben Szakácsot a 16-oson belül felrúgták, a büntetőt Varga Csaba mesterien értékesítette (2-0) . A második félidőben is meg voltak a lehetőségeink a gól szerzésre, de ezúttal nem jött össze az újabb találat. Összességében elmondható, hogy az idény legjobb és legfegyelmezettebb játékával megérdemelt győzelmet arattunk a masszív vendég együttes ellen. Ifi csapatunk huszáros hajrájának köszönhetően 2-2-es döntetlent játszott. A mérkőzésen Takács Áron részleges bokaszalag szakadást szenvedett, jobbulást kívánunk neki.

Vasárnap 17 órakor (ifi. 15:00) Vasszécsenyben lépünk pályára.

Hajrá Söpte!

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT