Harmadik döntetlen, ezúttal Sében

SÉ-HONVÉD – SÖPTE 3-3 (0-1)

Gól: Farkas P. 50.p., Sümegi 2 (46., 66.p.) illetve Molnár Cs. 35.p., Szakács N. 91.p., Dejcsics 75.p.

Sé: Pajor – Séfer P., Mikos, Szerdahelyi, Séfer S. -Soós M (Antal).,Farkas P., Tóth F., Czlenner (Fichtachter) – Berki (Szekeres), Sümegi

Söpte: Németh L. – Molnár Cs.(Varga P.), Varga A. (Kiss B.), Szakács N., Kovács E. – Udvardi, Pereszteghy, Nyul, Kovács I. (Dejcsics Gy.) – Varga Cs., Horváth Sz.

A harmadik őszi fordulóban csapatunk a Honvéd Sé vendége volt.  A mérkőzés elején mindkét csapat a biztos védekezésre helyezte a hangsúlyt, ekkor nem úgy tűnt, hogy itt potyogni fognak a gólok. Az első félidő 35.percében Pereszteghy András  labdaszerzését követően Molnár Csaba higgadtan a kapust is kicselezve  vezetéshez juttatta a söptei csapatot (0-1). Ezt követően a hazaiak próbálták növelni a tempót, de nem találtak fogást a jól záró vendég védelmen. A második félidőben gyakorlatilag a középkezdést követően egy védelmi megingást Sümegi hasznát ki (1-1).  A séi csapat támadásban maradt, az 50. percben egy beívelést követően Farkas is  eredményes volt (2-1). Palkovics mester cserékkel próbált frissíteni, de a  66. percben egy  büntetőt követően Sümegi találatával már 3-1-re vezetett a hazai gárda. Ezt követően  Sümegi két ziccert is kihagyott, ami megbosszulta magát. A  73. percben Dejcsics 16 méteres bombájával visszahozta a meccsbe a söptei együttest (3-2). A a vendég csapat óriási hajrát indított, de Szakács, Nyúl majd Udvardi is kihagyta a lehetőségeket. A kinyílt vendégvédelem mellett ismét Sümeginek volt lehetősége, de a kapuval szemben rossz megoldást választott. A hosszabbítás első percében egy baloldali szögletet Szakács bólintott a kapuba ezzel kialakítva a 3:3-as végeredményt. Összefoglalásként elmondható, hogy jó iramú hajtós mérkőzésen a söptei csapat küzdeni akarásának köszönheti a bajnoki pontját. Az ifi csapatunk 2:1-es vezetést követően 4:2-re maradt alul. Folytatás szerdán Vasszécseny ellen a kupában, vasárnap pedig a Felsőcsatár ellen. Mindkét mérkőzés hazai pályán lesz. Hajrá Söpte!

Dejcsics bombája hozta vissza a mérkőzésbe a söptei együttest

Dejcsics György

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT